Rekry: Viestintäpäällikkö, määräaikainen

Sykkiikö sydämesi tapahtumille, laajoille yleisöille ja kulttuurille? Haluatko olla mukana tekemässä Helsingistä entistä parempaa tapahtumakaupunkia? Etsimme vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen ammattiviestijää, jolla on hyvä tekemisen meininki ja viestinnän monipuolinen työkalupakki hallussa. Pyörität sujuvasti isojakin projekteja, teet laadukasta monikanavaista viestintää ja viihdyt yhteistyöroolissa monen toimijan kanssa. Olet tiimipelaaja, työskentelet tavoitteellisesti, olet kehityshakuinen ja kekseliäs, innostut uudesta ja etenet rohkeasti kohti annettuja tavoitteita. 

Viestintäpäällikkönä:

  • Vastaat säätiön ja säätiön tapahtumien PR:n ja viestinnän kehittämisestä, toteutuksesta ja tapahtumien markkinointiviestinnän suunnittelusta. Kehität säätiön ansaitun median mallia ja syvennät sidosryhmäsuhteita. 
  • Suunnittelet ja konsultoit, toteutat ja kehität sekä olet tekemässä erilaisia viestintä-, vaikuttamis- ja kumppaniviestinnän kampanjoita monikanavaisesti ja moniäänisesti.
  • Budjetoit, seuraat analytiikkaa ja raportoit. Toimit yhdessä sopimuskumppaneidemme kanssa.

Odotamme sinulta:

  • Vankkaa kokemusta ja timanttista näkemystä laaja-alaisesta ja monikanavaisesta viestinnästä, markkinointiviestinnästä ja kampanjoinnista sekä näyttöä aiemmista onnistumisista. 
  • Erinomaisia viestintätaitoja, hyvää suomen, englannin ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista osaamista.
  • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia, osaamista viestinnän ohjelmistojen käytöstä ja kykyä oppia. Helsingin tapahtumasäätiön tapahtumien nettisivut on tehty WordPressillä.
  • Itsenäistä ja joustavaa työotetta sekä hyviä sosiaalisia yhteistyötaitoja.

Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi  2.9. mennessä petra.majander@eventshelsinki.fi. Tehtävä on 12 kuukauden määräaikainen opintovapaan sijaisuus, ja se alkaa sovitusti oikean henkilön löydyttyä. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja markkinointijohtaja Petra Majander p. 0505289736

Kuva: Pietari Purovaara