Rekry: Haussa tapahtumatuottajia ja kaupallinen tuottaja Helsingin tapahtumasäätiölle


Tapahtumatuottajia

Etsimme joukkoomme timanttisia tapahtumatuottajia. Nopeat ehtivät hyppäämään mukaan niin Helsingin uudenvuoden kuin Lux Helsingin tuotantoihin, mutta olemme myös kiinnostuneita  kuulemaan miten juuri sinun supervoimasi voivat auttaa meitä eteenpäin vuoden 2022 tuotannoissa. Kerrothan meille millaisessa työsuhteessa ja minkälaisissa työtehtävissä sinä haluaisit meillä loistaa.

Tapahtumatuottajilta odotamme ratkaisuhakuista otetta sekä kykyä rakentaa toimivia tuotantokokonaisuuksia. Olet toimintatavoiltasi itsenäinen ja pystyt suunnitelmalliseen sekä tavoitteelliseen työskentelyyn. Odotamme, että tunnet työkalusi ja olet halukas kehittämään tuotantojen prosesseja sekä omaa osaamistasi aktiivisesti ja määrätietoisesti. Arjessa toimit projektikohtaisesti kiinteässä yhteistyössä Helsingin tapahtumasäätiön myynnin, markkinoinnin,  hallinnon, taiteellisen johdon ja muun tuotantotiimin kanssa. Et arastele toimia myöskään kumppanuuksien rajapinnassa tai jopa yllättävissä tehtävissä.

Toivomme, että sinulla on:
– Vankkaa osaamista, ymmärrystä sekä itseluottamusta ja uskallusta ottaa tapahtumatuotannon uudet haasteet vastaan
– Kokemusta niin luovien sisältöjen kanssa työskentelystä kuin teknisestä tapahtumatuotannosta
– Kehittämislähtöinen ja tavoitteellinen ote työhösi
– Sujuva englannin kielen taito, ruotsin kielen taito katsotaan ehdottomasti eduksi
– Hyvä tiimiasenne, kaveria ei jätetä

Tarjoamme sinulle:
– Monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisten tapahtumien parissa
– Mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja laajentaa osaamistasi
– Vastuullisesti toimivan ja kehittyvän työyhteisön
– Rennon ja tiiviin tiimin tapahtumien tekemiseen asiantuntevine kollegoineen

Vapaita pestejä täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä siis hakemuslomake verkossa mahdollisimman pian: https://forms.gle/7Wvk2e4MBHa1F2Vt5

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Stuba Nikula, puh. 040 555 5540 tai  stuba.nikula@eventshelsinki.fi maanantaisin klo 9–10 ja perjantaisin klo 15–16.

Kaupallinen tuottaja

Etsimme joukkoomme määräaikaiseen työsuhteeseen kaupallista tuottajaa vastaamaan Helsingin tapahtumasäätiön tuottamien tapahtumien kumppanuushankkeiden myynnistä, luovien ideoiden konseptoinnista, käytännön suunnittelusta ja hankkeiden toteuttamisesta. Työskentelet yritysyhteistyökumppanuuksien sekä tapahtumamyynnin parissa yhdessä säätiön markkinoinnin ja tuotannon kanssa.  Kaupallinen tuottaja vastaa Helsingin markkinatapahtumien b2b-myynnin toteutuksesta ja kehittämisestä, kumppanikonseptien suunnittelusta ja hankkeiden toteutuksesta.

Tehtävä edellyttää kokemusta kaupallisesta tapahtumatyöstä ja -konseptoinnista,  tapahtumamarkkinoinnin ja -myynnin toteuttamisesta ja tuottamisesta sekä verkostoitumiskykyä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, soveltuvaa tutkintoa ja hyvää suullista ja kirjallista suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Arvostamme kokemusta asiakaspalvelusta sekä B2B-markkinoinnin tuntemusta. Toivomme, että työskentelet tavoitteellisesti, olet kehityshakuinen ja kekseliäs, innostut uudesta ja etenet rohkeasti kohti annettuja tavoitteita.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden kehittyä inspiroivassa seurassa Helsingin merkittävimpien tapahtumien parissa. 

Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi 30.11. mennessä osoitteeseen petra.majander@eventshelsinki.fi. Tehtävä on 18 kuukauden määräaikainen työjakso ja se alkaa sovitusti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja markkinointijohtaja Petra Majander, puh. 050 528 9736.

Helsingin tapahtumasäätiö

Helsingin tapahtumasäätiö toteuttaa Helsingin kaupungin merkittäviä yleisötapahtumia kuten Helsingin juhlaviikkoja, Lux Helsinkiä, Helsinki-päivää, Helsingin uudenvuoden juhlaa, Silakkamarkkinoita ja Tuomaan Markkinoita. Tammikuussa 2019 toimintansa käynnistänyt säätiö kehittää Helsingistä entistä toimivampaa ja vetovoimaisempaa tapahtumakaupunkia.