Helsingin uuttavuotta juhlitaan television välityksellä

Helsingin uudenvuoden juhlaa vietetään tähtiartistien seurassa kotisohvilla. Hartwall Arenalta lähetettävä konsertti esitetään ilman yleisöä ja välitetään suorana Ylen kanavilta. Helsingin ilotulituksia voi seurata laajalta alueelta ympäri kaupungin. Lapsille on luvassa omaa ohjelmaa verkossa Helsinki-kanavalla.

Helsingin uudenvuoden konsertissa 31.12. lavalle nousevat valovoimaiset tähtiartistit BEHM, Erika Vikman ja Blind Channel. Show’n juontavat Emma Karasjoki ja Gogi Mavromichalis, ja loppuillan bileistä vastaa DJ Windows95man. Hartwall Arenalta välitettävä show toteutetaan koronatilanteen vuoksi ilman yleisöä ja televisioidaan suorana Yle TV1:lle ja Yle Areenalle. Maksuttoman lipun paikan päälle Hartwall Arenalle varanneisiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti Ticketmasterin kautta.

Vuoden vaihtuessa säihkyvät kaupungin ilotulitukset ammutaan hajautetusti kolmesta eri paikasta. Näistä kaksi on kantakaupungin alueella ja yksi Pohjois-Helsingissä. Ilotulitukset ammutaan tavallista korkeammalle, joten ne ovat nähtävissä laajalta alueelta ympäri kaupungin. Ilotulituksia voi seurata läheltä omia kotikulmiaan koko kantakaupungin alueella sekä osassa Pohjois- ja Itä-Helsinkiä. Kaupunkilaisia kannustetaan seuraamaan yhteistä ilotulitusta omien rakettien ampumisen sijaan, jotta vältytään ylimääräiseltä roskalta ja melulta sekä turhilta vammoilta.

Perheen pienimmät pääsevät lisäksi seuraamaan Unikeon uudenvuoden valvojaisia verkossa Helsinki-kanavalla. Kaikenikäisille sopivien bileiden takana on kaupungin kekseliäimpien lastentapahtumien taustavoimana tunnettu Skidit-kollektiivi. Tallenne on katsottavissa osoitteessa helsinkikanava.fi koko uudenvuoden ajan 31.12.–1.1.

Helsingin uudenvuoden ohjelma:

Uudenvuoden show Yle TV1 & Yle Areena klo 22.45–00.30.

Kaupungin ilotulitus klo 00

Unikeon uudenvuoden valvojaiset katsottavissa Helsinki-kanavalla 31.12.–1.1.