REKRY: Lippukoordinaattori / toimistosihteeri

Etsimme Helsingin tapahtumasäätiöön määräaikaiseen työsuhteeseen uutta työkaveria  huolehtimaan Helsingin juhlaviikkojen lippu- ja ryhmämyynnistä sekä säätiön toimistosihteerin tehtävistä. Sinulla on jo aiempaa kokemusta lipunmyynnistä, b2b- ja b2c -asiakaspalvelusta ja hallitset projektityöskentelyn sekä raportoinnin ja tilastoinnin.

Lippukoordinaattorina pääset huolehtimaan tapahtumien asiakaspalvelu- ja aulahenkilökunnan rekrytoinnista, koulutuksesta ja työvuorojen aikataulutuksesta sekä lähiesimiestyöstä. Toimistosihteerin tehtävissä pidät huolta toimistomme viihtyvyydestä ja autat erilaisissa päivittäisissä tehtävissä.   

Arvostamme aiempaa Lippu.fi-, Ticketmaster- ja Gruppo-käyttäjäkokemusta, hyvää suullista ja kirjallista suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä soveltuvaa tutkintoa. Toivomme, että olet tiimipelaaja ja työskentelet määrätietoisesti, avuliaasti ja ystävällisesti kiireenkin keskellä.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, hauskat työkaverit  ja mahdollisuuden kehittyä inspiroivassa seurassa tapahtuma-alan ytimessä. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2022 loppuun ja se alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi 13.2. mennessä osoitteeseen petra.majander@eventshelsinki.fi.

Helsingin tapahtumasäätiö toteuttaa Helsingin kaupungin merkittäviä yleisötapahtumia kuten Helsingin juhlaviikkoja, Lux Helsinkiä, Helsinki-päivää, Helsingin uudenvuoden juhlaa, Silakkamarkkinoita ja Tuomaan Markkinoita. Tammikuussa 2019 toimintansa käynnistänyt säätiö kehittää Helsingistä entistä toimivampaa ja vetovoimaisempaa tapahtumakaupunkia. 

Kuva: Petri Anttila / Lux Helsinki 2022