REKRY: Tuotantopäällikkö & Talous- ja hallintokoordinaattori

Helsingin tapahtumasäätiö toteuttaa Helsingin kaupungin merkittäviä yleisötapahtumia kuten Helsingin juhlaviikkoja, Lux Helsinkiä, Helsinki-päivää, Helsingin uudenvuoden juhlaa, Silakkamarkkinoita ja Tuomaan Markkinoita. Tapahtumasäätiö  kehittää Helsingistä entistä toimivampaa ja vetovoimaisempaa tapahtumakaupunkia.

Etsimme nyt joukkoomme tuotantopäällikköä sekä talous- ja hallintokoordinaattoria.

Tuotantopäällikkö

Tuotantopäällikkönä vastaat Helsingin tapahtumasäätiön tuotantotiimin vetämisestä ja kehittämisestä yhdessä toimitusjohtajan kanssa. 

Toimit tuotantotiimin työntekijöiden esihenkilönä ja yhdessä säätiön muun johtoryhmän kanssa vastaat koko säätiön toiminnan suunnittelusta ja kehittymisestä. Tuotantopäällikkö toimii myös säätiön taiteellisten johtajien työn tukena.

Tehtävä edellyttää vahvaa kokemusta tapahtuma-alan eri tehtävistä ja henkilöstöjohtamisesta sekä ymmärrystä projektiorganisaation toiminnasta. Sinulla on verkostoitumiskykyä, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, soveltuva tutkinto sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen, ruotsin ja englannin kielen taito. Toivomme lisäksi, että olet tavoitteellinen, kehityshakuinen ja huumorintajuinen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden kehittyä inspiroivassa seurassa Helsingin tapahtumien parissa.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi 1.4.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella 28.2.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Stuba Nikula, stuba.nikula@eventshelsinki.fi, puh. 040 555 55 40.

Talous- ja hallintokoordinaattori

Talous- ja hallintokoordinaattorilta odotamme osaamista niin talouden kuin hallinnon eri koukeroista. Tunnet alvisi eivätkä lähdeverot säikäytä. Omaat taidon muuttaa budjetoinnin käyttäjäystävälliseen muotoon eivätkä kuitit putoa käsistäsi. Arvostamme taitoa analyyttiseen lukujen pohdiskeluun sekä talouden toimintojen kehittämiseen. Netvisorin ja Googlen toimintaympäristöjen tunteminen lasketaan eduksi. 

Olet tarkka, itseohjautuva ja asiakaspalveluhenkinen. Työssäsi tuet niin tuotannon kuin markkinointiviestinnän tiimejä yhdessä muun hallintotiimin kanssa. Vastuullesi kuuluu säätiön talouden arki, ja lisäksi toimit yhteistyössä tilitoimiston kanssa. 

Säätiön työkieli on suomi, mutta muu mahdollinen kielitaito auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi. 

Talous- ja hallintokoordinaattorin pesti on kokoaikainen ja vakituinen, ja se täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen viimeistään 28.2.2022 osoitteeseen satu.tujunen@eventshelsinki.fi.

Lisätietoja tehtävistä antaa hallintopäällikkö Satu Tujunen, satu.tujunen@eventshelsinki.fi, puh. 040 717 44 11.

Kuva: Jussi Hellsten / Taiteiden yö 2015