REKRY: Viestintäassistentti

Helsingin tapahtumasäätiö toteuttaa Helsingin kaupungin merkittäviä yleisötapahtumia kuten Helsingin juhlaviikkoja, Lux Helsinkiä, Helsinki-päivää, Helsingin uudenvuoden juhlaa, Silakkamarkkinoita ja Tuomaan Markkinoita. Tapahtumasäätiö kehittää Helsingistä entistä toimivampaa ja vetovoimaisempaa tapahtumakaupunkia.

Etsimme nyt joukkoomme viestintäassistenttia.

Viestintäassistenttina pääset mukaan kertomaan tulevan kesän tapahtumista yleisöille ja toteuttamaan monipuolisia markkinointiviestinnän sisältöjä eri kanaviin. Tehtäviisi kuuluu muun muassa työskentelyä sosiaalisen median ja verkkosivujen parissa sekä viestintää tapahtumien sidosryhmille. 

Koordinoit verkostotapahtumiemme kuten Helsinki-päivän ja Taiteiden yön tapahtumailmoittautumisia, hallinnoit verkkosivusisältöjä, editoit tekstejä ja laadit uutiskirjeitä. Yhdessä tiimin kanssa suunnittelet ja toteutat sosiaalisen median viestintää ja kampanjointia asiakaspalvelua unohtamatta.

Toivomme oma-aloitteisuutta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja aitoa innostusta kaupunkitapahtumiin. Tekstien kirjoittaminen on sinulle tuttua ja kielenhuolto hallussa. Kokemus tapahtumaviestinnän, verkkosivujen ja sosiaalisen median kanssa työskentelystä sekä sujuva englannin ja ruotsin kielen taito ovat eduksesi. Tarjoamme näköalapaikan tapahtuma-alalle ja mahdollisuuden kehittyä inspiroivassa seurassa upean tiimin kanssa.

Viestintäassistentin työsuhde on määräaikainen alkaen huhtikuussa sopimuksen mukaan ja päättyen elokuussa 2022. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen 25.3. mennessä osoitteeseen petra.majander@eventshelsinki.fi.

Kuva: Jussi Hellsten / Taiteiden yö 2015