Taiteiden yön ohjelmailmoittautuminen on nyt auki

Elokuinen ilta täyttyy jälleen hienoista tapahtumista kun kahden vuoden tauon jälkeen pääsemme viettämään Taiteiden yötä. Ympäri Helsinkiä levittäytyvän Taiteiden yön ohjelma rakennetaan yhdessä kaupunkilaisten kanssa, ja kuka tahansa voi ilmoittaa mukaan oman taidetapahtumansa.

Torstaina 18. elokuuta kaupunki muuttuu satojen taidetapahtumien, esitysten ja yllätysten näyttämöksi. Taiteiden yön ohjelmaan hyväksytään maksuttomat taidetapahtumat, jotka eivät ole aatteellisia tai kaupallisia. Lisäksi tapahtumien tulisi olla kaikille mahdollisimman hyvin saavutettavia. Voit ilmoittautua mukaan Taiteiden yön ohjelmaan sähköisellä lomakkeella.

Taiteiden yö toteutetaan elokuussa mahdollisesti voimassa olevia koronarajoituksia noudattaen. Tapahtuman suunnittelussa kannattaa huomioida muutosten mahdollisuus ja suosia esimerkiksi ulkotapahtumia tai tilaisuuksia, joiden yleisöä on tarvittaessa mahdollista rajata pienemmäksi. Myös virtuaalisia tai hybriditapahtumia voi ilmoittaa mukaan.

Kun ilmoittaudut mukaan hyvissä ajoin, varmistat tapahtumallesi suurimman mahdollisen näkyvyyden. Tapahtumalomakkeella ilmoitetut tapahtumat mahdollistavat parhaan mahdollisen näkyvyyden Taiteiden yön ja Juhlaviikkojen verkkosivuilla, Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Pääset muokkaamaan ja täydentämään tapahtumasivuasi myös ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautuminen päättyy 16.8.2022.

Taiteiden yö viestii ajankohtaisista asioista ja nostaa aktiivisesti myös jo ilmoittautuneita tapahtumia sosiaalisessa mediassa:

Vinkit somenostoista voi lähettää osoitteeseen taiteidenyo@helsinkifestival.fi

Taiteiden yölle voi lähettää tapahtumiin liittyviä kuvia sekä ehdottaa, mitä haluaa tapahtumastaan jaettavan Taiteiden yön viestinnässä.

Lisätietoja tapahtuman järjestämisestä löydät Taiteiden yön tapahtumajärjestäjän ohjeista.

Autamme myös kaikissa tapahtuman järjestämiseen, ilmoittautumiseen ja markkinointiin liittyvissä kysymyksissä.

Tervetuloa mukaan!

Kuva: Jussi Hellsten