REKRY: Tapahtumatuottaja

Helsingin tapahtumasäätiö toteuttaa Helsingin kaupungin merkittäviä yleisötapahtumia kuten Helsingin juhlaviikkoja, Lux Helsinkiä, Helsinki-päivää, Helsingin uudenvuoden juhlaa, Silakkamarkkinoita ja Tuomaan markkinoita. Tammikuussa 2019 toimintansa aloittanut säätiö kehittää Helsingistä entistä toimivampaa ja vetovoimaisempaa tapahtumakaupunkia.

Nyt etsimme joukkoomme timanttisia tapahtumatuottajia teknisen tuottajamme työpariksi. Nopeat ehtivät hyppäämään mukaan niin Huvilan kuin Lux Helsingin tuotantoihin, mutta olemme erityisen kiinnostuneita  kuulemaan, miten juuri sinun supervoimasi voivat auttaa meitä eteenpäin vuosien 2023–25 tuotannoissa. Olemme erittäin kiinnostuneita kuulemaan millaisessa työsuhteessa, ja missä työtehtävissä sinä haluaisit meillä loistaa.

Tapahtumatuottajiltamme  odotamme ratkaisuhakuista otetta sekä kykyä rakentaa toimivia tuotantokokonaisuuksia. Olet toimintaotteeltasi itsenäinen ja pystyt suunnitelmalliseen sekä tavoitteelliseen työskentelyyn. Odotamme, että tunnet työkalusi ja olet halukas kehittämään tuotantojen prosesseja sekä omaa osaamistasi aktiivisesti ja määrätietoisesti.  Arjessa toimit projektikohtaisesti kiinteässä yhteistyössä Helsingin tapahtumasäätiön myynnin, markkinoinnin, hallinnon ja muun tuotantotiimin kanssa, etkä arastele toimia myöskään kumppanuuksien rajapinnassa, tai jopa yllättävissä tehtävissä.

Toivomme, että sinulla on:

  • Vankkaa osaamista, ymmärrystä, sekä itseluottamusta ja uskallusta ottaa tapahtumatuotannon uudet haasteet vastaan
  • Kokemusta niin luovien sisältöjen kanssa työskentelystä, kuin teknisestä tapahtumatuotannosta
  • Kehittämislähtöinen ja tavoitteellinen ote työhösi
  • Englannin kielen lisäksi myös sujuva ruotsi katsotaan eduksi
  • Olet tiimipeluri, kaveria ei jätetä

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen toimenkuvan, mielenkiintoisten tapahtumien parissa
  • Mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja laajentaa osaamistasi
  • Vastuullisesti toimivan ja kehittyvän työyhteisön
  • Rennon ja tiiviin tiimin tapahtumien tekemiseen asiantuntevine kollegoineen

Vapaita paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakulomake 13.12.2022 klo 15 mennessä osoitteessa https://forms.gle/t6y7py2XPqX5qW9D9.

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Niklas von Weissenberg, niklas.von.weissenberg@eventshelsinki.fi, 045 111 9410.

Kuva: Otso Kähönen