Helsinki-päivä hakee tapahtumia – tehdään juhlat yhdessä!

Helsinki-päivänä 12.6. maksuttomat tapahtumat valtaavat kadut ja kaupunginosat. Jo vuodesta 1959 lähtien juhlitusta Helsinki-päivästä on muodostunut yhteinen kaupunkijuhla, joka tarjoaa runsaasti ohjelmaa ja tekemistä kaikille kaupunkilaisille.

Helsinki-päivän toteuttamista koordinoi Helsingin tapahtumasäätiö. Todellisen ohjelmasisällön päivään tuovat kuitenkin lukuisat yhdistykset, seurat ja järjestöt sekä yksityiset ja Helsingin kaupungin toimijat. Näin päivän ohjelmasta muodostuu joka vuosi omanlaisensa monipuolinen ja yllättävä kokonaisuus.

Helsinki-päivän ohjelmaan ovat tervetulleita maksuttomat tapahtumat eri puolilla Helsinkiä ja kaikkina vuorokaudenaikoina.

Mukaan Helsinki-päivän ohjelmaan voit ilmoittautua sähköisellä lomakkeella kirjautumalla sivustolle aina 17.5. saakka. Muistathan lukea tarkemmat tiedot tapahtumanjärjestäjän ohjeista.

Huom: tuotantorahan hakuaika päättyy 14.4.