REKRY: Markkinointiviestinnän koordinaattori

Helsingin tapahtumasäätiö toteuttaa Helsingin kaupungin merkittäviä yleisötapahtumia kuten Helsingin juhlaviikkoja, Lux Helsinkiä, Helsinki-päivää, Helsingin uudenvuoden juhlaa, Silakkamarkkinoita ja Tuomaan markkinoita ja vuoden 2024 Tall Ships Races -tapahtuman. Tammikuussa 2019 toimintansa käynnistänyt säätiö kehittää Helsingistä entistä toimivampaa ja vetovoimaisempaa tapahtumakaupunkia.  

Vuosittainen, tuhansien nuorten kansainvälinen suurten purjelaivojen kilpailu, Tall Ships Races, järjestetään Itämerellä joka neljäs vuosi. Tapahtuman tarkoitus on edistää yhteisen purjehdustapahtuman kautta nuorten koulutusta ja yhteistyötä kansallisuuteen, kulttuuritaustaan, uskontoon tai sosiaaliseen taustaan katsomatta, ja se tuo kaupunkiin useita kymmeniä suuria ja näyttäviä purjealuksia miehistöineen, joiden ympärille suuri yleisötapahtuma rakennetaan. Helsinki toimii yhtenä kilpailun isäntäsatamana 4.–7.7.2024 ja tapahtuman odotetaan keräävän kaupunkiin noin 500 000 kävijää. 

Etsimme joukkoomme määräaikaiseen työsuhteeseen markkinointiviestinnän koordinaattoria vastaamaan Tall Ships Races Helsinki 2024 markkinointiviestinnän suunnittelusta, tuotantojen koordinoinnista eri sidosryhmien kanssa sekä tiedottamisesta.

Avaintehtävät:

  • markkinointi- ja viestintäsuunnitelmat ja niiden toteutus kaikissa kanavissa ml. some, ulkomainonta, radio, tv, printti
  • kampanja-, toimenpide- ja sisältösuunnittelu
  • markkinointibudjetin toteuttaminen
  • verkkosivujen hallinta ja päivitys
  • tiedottaminen ja PR sekä yhteydenpito yhteistyöorganisaatioihin ja sidosryhmiin
  • tapahtumapaikkanäkyvyyksien suunnittelu ja koordinaatio 

Työskentelet yhdessä Helsingin tapahtumasäätiön Tall Ships Races -tiimin kanssa ja toimit yhteyshenkilönä eri sidosryhmiin (esim. Helsingin kaupunginkanslia ja tapahtuman kattojärjestö Sail Training International).  Markkinointikoordinaattorin rooli on pienessä tiimissämme keskeinen, joten toivomme, että olet positiivinen, oma-aloitteinen, luotettava ja yhteistyökykyinen tiimin jäsen. 

Tehtävä edellyttää useamman vuoden kokemusta monipuolisista markkinointiviestinnän tehtävistä ja tuotantojen koordinoinnista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, soveltuvaa tutkintoa sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Arvostamme ratkaisukeskeistä otetta, kokemusta WordPressistä sekä tapahtumamarkkinoinnin tuntemusta. Toivomme, että olet toimintaotteeltasi itsenäinen, pystyt suunnitelmalliseen sekä tavoitteelliseen työskentelyyn, innostut uudesta ja etenet rohkeasti kohti annettuja tavoitteita. 

Tarjoamme mielenkiintoisen kokopäivätyön ja mahdollisuuden kehittyä inspiroivassa ja rennossa seurassa Helsingin tapahtumien parissa. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Suvilahdessa. 

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV 14.6. mennessä osoitteeseen tiia.tuovinen@eventshelsinki.fi. Tehtävä on noin 13 kuukauden määräaikainen työjakso ja se alkaa viimeistään elo-syyskuussa 2023. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja olemme valmiita etenemään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat projektipäällikkö Marianne Saukkonen p. 040 334 7148 to 8.6. klo 9–10 ja pe 9.6. klo 15–16 ja markkinointipäällikkö Tiia Tuovinen p. 050 326 9962 ti 6.6. klo 15–16 ja ma 12.6. klo 11–12