REKRY: Hallintopäällikkö

Helsingin tapahtumasäätiö tuottaa kaupungin omat suurtapahtumat ja kehittää niitä. Säätiön vuotuisiin tuotantoihin kuuluvat mm. Helsingin juhlaviikot, Helsinki-päivän tapahtuma, uudenvuoden ja kiinalaisen uudenvuoden juhlat ja Tuomaan Markkinat.

Etsimme joukkoomme hallintopäällikköä vastaamaan säätiön hallinnon toimivuudesta ja kehittymisestä. Tehtäväsi on vastata säätiön yleis-, talous-, henkilöstö- ja sopimushallinnosta. Toimit hallinnon tiimin esihenkilönä ja vastaat sen toiminnan kehittämisestä. Vastaat yhdessä säätiön johtajan kanssa talouden suunnittelusta, sopimuksista, hankinnoista, riskienhallinnasta sekä konserni- ja avustusraportoinnista. Hallintopäällikkö toimii säätiön johtoryhmän jäsenenä ja hallituksen sihteerinä.

Sinulla on vahva kokemus projektiorganisaation toiminnasta ja hallinnosta. Ymmärrät parinkymmenen hengen organisaation toiminnan lainalaisuudet ja kykenet tukemaan tuotannon, markkinointiviestinnän ja myynnin henkilöstöä heidän työssään. Aiempi tuntuma tapahtuma- ja kulttuurialaan katsotaan eduksi.

Toivomme, että olet tavoitteellinen, kehityshakuinen ja yhteistyökykyinen. Olet myös toiminut esihenkilöasemassa.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi.

Helsingin tapahtumasäätiö kuuluu Helsingin kaupunkikonserniin.

Täytä hakemuslomake 6.7.2023 mennessä.