REKRY: Tapahtumatuottajia

Helsingin tapahtumasäätiö toteuttaa Helsingin kaupungin merkittäviä yleisötapahtumia kuten Helsingin juhlaviikkoja, Lux Helsinkiä, Helsinki-päivää, Helsingin uudenvuoden juhlaa, Silakkamarkkinoita ja Tuomaan markkinoita. Tammikuussa 2019 toimintansa aloittanut säätiö kehittää Helsingistä entistä toimivampaa ja vetovoimaisempaa tapahtumakaupunkia.

Etsimme joukkoomme tapahtumatuottajia, muun muassa tuottajaa Juhlaviikkojen Huvilaan ja Silakkamarkkinoille. Tarvitsemme niin markkinatapahtumia kuin teknistä tuotantoa ymmärtäviä eteviä alan ammattilaisia ja olemme kiinnostuneita kuulemaan, miten juuri sinun osaamisesi voi auttaa meitä eteenpäin vuosien 2024–25 tuotannoissa. Olemme kiinnostuneita kuulemaan millaisessa työsuhteessa, ja missä työtehtävissä sinä haluaisit meillä työskennellä. 

Tapahtumatuottajiltamme odotamme ratkaisuhakuista otetta sekä kykyä rakentaa toimivia tuotantokokonaisuuksia. Olet toimintaotteeltasi itsenäinen ja pystyt suunnitelmalliseen sekä tavoitteelliseen työskentelyyn. Odotamme, että tunnet työkalusi ja olet halukas kehittämään tuotantojen prosesseja sekä omaa osaamistasi aktiivisesti ja määrätietoisesti. Arjessa toimit projektikohtaisesti kiinteässä yhteistyössä Helsingin tapahtumasäätiön myynnin, markkinoinnin, hallinnon ja muun tuotantotiimin kanssa, etkä arastele toimia myöskään kumppanuuksien rajapinnassa, tai jopa yllättävissä tehtävissä.

Toivomme, että sinulla on:
– Vankkaa osaamista, ymmärrystä, sekä itseluottamusta ja uskallusta ottaa tapahtumatuotannon uudet haasteet vastaan
– Kokemusta niin luovien sisältöjen kanssa työskentelystä, kuin teknisestä tapahtumatuotannosta
– Kehittämislähtöinen ja tavoitteellinen ote työhösi
– Englannin kielen lisäksi myös sujuva ruotsi katsotaan eduksi
– Olet tiimipeluri, kaveria ei jätetä

Tarjoamme sinulle:
– Monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisten tapahtumien parissa
– Mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja laajentaa osaamistasi 
– Vastuullisesti toimivan ja kehittyvän työyhteisön 
– Rennon ja tiiviin tiimin tapahtumien tekemiseen asiantuntevine kollegoineen

Vapaita paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä heti ja vuoden 2024 aikana. Täytä hakulomake 15.12.2023 klo 15 mennessä osoitteessa https://forms.gle/MchDVeL5htYqw3yD9

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Niklas von Weissenberg, niklas.von.weissenberg@eventshelsinki.fi, 045 111 9410. 

Kuva: Jeremy Bengts