Helsinki-päivän haku on auki! Ilmoita tapahtumasi mukaan

Etsimme jälleen erilaisia tapahtumia juhlistamaan Helsingin syntymäpäivää. Tuotantorahaa tapahtumille voi hakea maaliskuun loppuun asti.

Helsinki-päivän ohjelmaan ovat tervetulleita kaikenlaiset tapahtumat eri puolilla kaupunkia. Toivomme mukaan laajasti erilaisia Helsingin asukasryhmiä – esimerkiksi nuoria, lapsiperheitä, maahanmuuttajia ja senioreita – puhuttelevia tapahtumia.

Helsinki-päivän ohjelmaan hyväksytään mukaan maksuttomat tapahtumat, jotka eivät ole aatteellisia tai kaupallisia. Tapahtuman voi ilmoittaa mukaan koko kaupungin juhlaan aina 12.5. asti.

Tuotantorahaa voi hakea 31.3. asti

Helsinki-päivän tapahtumien toteuttamiseen voi halutessaan hakea tuotantorahaa samalla sähköisellä lomakkeella tapahtuman ilmoittamisen yhteydessä. Tuotantorahan haku on käynnissä 31.3. asti.

Tuotantorahaa voi hakea 100–4000 euroa tapahtumaa kohti. Tuotantorahaa voi kohdistaa tuotantokuluihin kuten infraan, materiaalikustannuksiin ja taiteilijapalkkioihin, mutta ei markkinointikuluihin.

Tuotantorahan saajat päättää erilaisista helsinkiläisistä koostuva Helsinki-päivän raati. Ilmoitamme valinnoista hakijoille 23.4. mennessä. Raadin valinnoissa huomioidaan Helsinki-päivän ohjelman kokonaisuus ja jakautuminen tasaisesti ympäri kaupunkia, vastuullisuus ja saavutettavuus, uudenlaiset tapahtumasisällöt ja erilaisten kävijäryhmien huomioiminen. Raati pidättää oikeuden myös määrittää myönnetyn tuotantorahan suuruuden, eikä tuotantoraha kata kaikkia tapahtuman kuluja.

Huomaathan, että ilmoittaessasi tapahtuman Helsinki-päivään, sitoudut järjestämään tapahtuman tai ilmoittamaan hyvissä ajoin sen peruuntumisesta.

Kuva: Aleksi Poutanen