Toteuta!

Toiminnallisten tehtävien avulla päästään kiinni taiteelliseen festivaalihumuun!

Tehtävistä voi valita toteutettavaksi vain osan tai ne voi halutessaan tehdä kaikki. Niitä voi valikoida ikätason mukaan ja niitä saa vapaasti soveltaa ja muokata omalle ryhmälle sopivaksi.


Päiväkodin omat juhlaviikot!

Juhlaviikot käynnistyvät joka vuosi Taiteiden yönä – startataan taiteelliset viikot käyntiin yhdessä! Elokuusta syyskuun ensimmäisiin päiviin saakka Juhlaviikkoja vietetään ikonisen Huvilateltan alla. Ohjeet oman Huvilateltan pystyttämiseen löytyvät täältä! Teltan suojissa myös päiväkodilla päästään kokemaan ja näkemään monenmoisia esityksiä! Teltassa voi esiintyä vaikkapa rumpuorkesteri tai oma pikku kuoro. Juhlateltassa voi esiintyä tunnetanssiryhmä tai siellä voidaan jammailla pihadiskon tahtiin. Ohjelmaa voidaan järjjestää myös Open Stage -idealla; kaikki saavat vuorollaan esittää parhaat temppunsa, laulunsa tai vaikka hurjimmat tanssimuuvinsa. Siellä voidaan myös nähdä vaikkapa nukke- tai varjoteatteria. Open Stage voi olla käytössä vaikka joko Juhlaviikkojen ajan!

Juhlaviikkojen aikaan koko piha soi. Puistot soimaan -konserteista inspiroidun tehtävän avulla täytetään piha sävelin. Piha voi soida rentouttavasti soittimia hipsutellen tai pirteästi pillillä pöräytellen. Kokeilla voi kaikkea!

Toki piha myös puetaan festivaalitunnelmaan! Kierrätysaskarrellaan lippuviirit ja toteutetaan huoltajien kanssa yhdessä upea juhlaryijy. Ja mitä olisikaan festivaalit ilman ruokatarjoiluja? Pistetään siis oma ravintolakoju pystyyn, tarjoilut saadaan suoraan luonnosta!